Andrea drömmer om...

En resa till Paris. I vår.






Har varit där en gång när jag var liten, men jag vill verkligen dit och upplelva den här staden igen.

Meddelande från Gräddnougat:

Tack för att du vill få mig att stanna i Aladdin-asken! Hoppas att vi ses även nästa år.



Anledningen till att jag fick detta mejl i min inbox är för att jag gick in på den här sidan, raddajulen.nu (länken fungerade inte) och röstade. Ett tips om ni är riktigt, riktigt uttråkade.


Nu ska jag iväg och dansa funk, hej på er.

Glitter&Galmour

För ungefär fyra veckor sedan bar jag denna pajlettprydda klänning. Och fortfarande hittar jag guldiga paljetter på de mest konstiga ställerna i lägenheten. Senast igår glimmade det till bakom(!) toalettstolen.



Om det nu har och göra med att jag dammsuger för dåligt är ett helt annat inlägg....

Att köpa choklad eller inte köpa..

Det är frågan.

Åh nej...

Nu har det börjat igen. Begäret efter att klippa lugg. Sist jag gjorde det blev jag inte speciellt nöjd och lät luggen växa ut direkt. Men jag tror att jag inte tyckte om den för att den var alldeles för tunn. Fast det kan ju också ha varit så att jag såg för jävlig ut i den. Men sånt är jag ganska duktig på att förtränga.

Det här är svårt. Sufar runt på luggbilder på internet. Precis som vanligt fastnar jag vid Sienna Miller när hon var med i Alfie. (Jag vet, det är jättedumt att ta kändisar som exempel)





Åh vad svårt! Ska jag? Ska jag inte? Det tar jättelång tid för en lugg att växa ut...

Hemma på min gata...

Den här härliga utsikten har jag varje dag som jag går utanför porten.



Och här vid Björnen&Boken-skylten är min port.


m.j

Just nu gör jag en sak som är otroligt jobbig. Eller inte gör rättare sagt. Jag sitter i soffan med datorn i knät och cd-spelaren på. Ganska hög volym också. Sista låten på skivan börjar hacka. Men låten går ändå framåt i långsamt takt. Fortsätter hacka och hacka. Jag sitter kvar. Tyst. Försöker vänta ut låten så att jag slipper resa mig och stänga av. Smi....i...i...ii....ile though yoo.....uuuu...uuuu...uuur heart is achii...iii...iiiing. Det är verkligen sjukt jobbigt att lyssna på. Samtidigt som soffan är så sjukt skön att sitta kvar i.










Snart kommer Halloweenbilderna upp på FB



Själv var jag lindansare

Workout!

Jag ska strax iväg till ett träningspass, idag blir det Aerobics för Johanna, Frida och mig. Basic. Jag tror att det kan vara ett mycket smart drag då jag aldrig har tränat aerobics tidigare.

Jag trivs verkligen på Fysiken än så länge, det jag var varit på hittills har varit riktigt bra! Tur det eftersom jag är bunden ett år... Det känns som att jag har kommit igång och träna på riktigt och att det förhoppningsvis inte bara blir halvdant som det kanske har varit innan. Nu har det ju visserligen gått extremt kort tid än så länge, men jag har en bra känsla. Plus att det är så ofantligt mycket roligare att träna tillsammans med folk man känner!


Ave!

Det var så längesedan jag var inne på bloggen att jag knappt minns mitt lösenord. Jag ställer mig frågan om jag ska ha kvar bloggen eller inte.

Idag är jag ledig från skolan och imorgon börjar en ny kurs. Schemat såg trist ut med korta lektioner varje dag, tycker det är bättre att ha ett par timmar längre färre dagar i stället. Men ikväll minsann ska jag på min första salsalektion! Tränade lite steg med Mylen i lördags så att jag inte skulle verka helt bortkommen, det gick ganska bra. Åh, hoppas verkligen att det bli riktigt roligt nu!

Nej, nu är det dags att starta dagen på riktigt. Med La Roux i högtalarna ska det väl inte vara så svårt.

RSS 2.0