Ett gott skratt förlänger livet.

Jag var på ett danspass på Friskis häromdagen. Har varit på några pass innan och det är alltid väldigt roligt. Dansen är "enkel" och det är många olika dansstilar som vi provar på. Det passet som var häromdagen hade jag aldrig varit på innan, så jag hade ganska svårt att hänga med i början. Hur som helst. Ungefär efter halva danspasset kommer Michael Jacksons låt "Thriller"... Alltså, att stå i en träningssal tillsammans med en bunt främlingar och låtsas vara en zombie var en helt sjuk känsla. I början låg alla på golvet och skulle långsamt ta oss upp därifrån med krökta armar och ben. Sedan kom en förenklad version av koreografin men principen var densamma. När vi kom till att hålla upp händerna och ena benet sådär på sidan brast det verkligen för mig. Jag kunde inte sluta skratta. Vet inte om jag skrattade åt mig själv för att jag var så dålig eller om det var hela situationen som var så bisarr. Men kul var det, och jag tänker definitivt gå nästa gång!





Hemköp vs Netto

Idag har vi handlat lite grejer inför kräftskivan på lördag. Plastmuggar, lyktor och lite annat. På Netto fanns tyvärr inte allting så vi fick traska vidare till Hemköp. Och visst hittade vi en liten kräftskiveavdelning där. Fyra små hattar för 30:95 spänn! Jag hatar Hemköp! Jäkla ockerpriser! Jag kan ju säga att det blev inga hattar eller haklappar idag, vi får leta vidare. Men däremot hittade vi riktigt fina lyktor som vi ska hänga upp lite här och var, kommer bli så fint.

Jag hoppas att lite fler lägger upp spotifylistor på kräftskiveväggen. Jag och Markus gjorde en lista när vi var på landet senast som är under all kritik. Låtar som "Karatefylla" "Jizz in my pants" och "Life is a flower" med Ace of Base. Jag kan tillägga att den gjordes när vi båda var lite på kanelen.





Det FÅR inte regna på lördag!

Första skoldagen.

Kul och intressant dag! Det verkar som att jag har gett in mig på något riktigt bra här. Högt tempo och hög nivå. Och så verkar klasskamraterna trevliga. Jag hoppas verkligen att detta positiva intryck håller i sig. Kanske det blir så att jag pluggar även till våren?


RSS 2.0