Uppryckning

Ibland hatar jag söndagar. Idag är tyvärr en sådan dag. Trots att jag har haft det trevligt med promenad på stan, fikande och till och med ett inköp av en rosa tröja, så finns det nått som ligger och gnager. Av saknad.

Men nu ska jag rycka upp mig.

Nästa helg åker Mylen, Lina och jag ner och hälsar på fina Elin i Malmö. Vi ska äntligen få träffa hennes andra hälft samt se deras lägenhet. Har saknat Elin så jag ser verkligen fram emot detta!






Jaa!



Köpte biljetten för en minut sedan.

Festival

Jag fortsätter med min eskapism.

Går igenom festivalsommaren och konstaterar nöjt att den ser bra ut. Ser mest fram emot Coldplay som kommer till Where The Action Is den 28 juni. Sedan är det ett även gäng bra band och artister som kommer till Way Out West. Som Fleet Foxes och Explosions in the sky.  

Coldplay gör mig ofta ambivalent. De har gjort ett par låtar som jag verkligen inte tycker om, nästan hatar. Exempelvis Viva la vida. Kan i och för sig vara för att den är så uttjatad och sönderspelad, fast när jag tänker efter så gillade jag den inte när den kom heller. Många låtar på skivorna är inte heller speciellt bra utan verkar mer som utfyllnadslåtar utan någon som helst känsla. Men sedan har vi de där fantastiska låtarna som är så fina och bra att man nästan dör. Minns framförallt första gången jag hörde Trouble och blev helt tagen. Samma sak med Yellow och Clocks. Och Talk. Så fina. Jag har aldrig sett Coldplay live förut och jag hoppas att detta blir en otrolig upplevelse och att bara de bästa låtarna kommer med. De som jag tycker är bäst då.


Tomt

Jag är ensam och det är helt tyst i min lägenhet. För att undvika att tänka på tunga saker har jag de senaste dagarna fokuserat på allt som tillför kortvarig lycka. Som att köpa en ny klänning, nytt armband, fina tulpaner eller se en film på bio. Som är härligt för stunden.



Känslan jag får av att lyssna på det här.



SMS




"Vilken jävla natt! Jag är helt fucking slut.
Har haft så intensiva drömmar om grottor, armar,
röda tshirtar och... Tha Last Airbender!
Jag var helt väck när jag vaknade!
Men jäkligt bra kväll och film igår :) Puss."

Det här smset skickade jag till Lina klockan 7 imorse efter att vi kvällen innan hade sett 127 timmar på bio. Vilken film! Man satt på helspänn i en och en halvtimme och blev helt och hållet blown away. Inte ofta det händer på bio nuförtiden. Senast var väl Jurassic Park från 93. Filmen måste ses!




Ps. Har ingen aning om hur den otroligt kassa filmen The Last Airbender kom in i drömmen. Den ska ni inte se!



Tung dag.

...

1857 kommentarer

 

Alltför ofta förfasas jag över folks kommentarer på olika artiklar, reportage eller bloggar. För ett år sedan läste jag aldrig kommentarerna men nu har det blivit som drog tar ett redigt tag om mig och tvingar mig att klicka på på knappen ”kommentarer”. Vad tycker folk? Självfallet är många kommentarer trevliga och relevanta beroende på vilken internetsida/blogg man är inne på. Men många gånger är kommentarerna arga, korkade, elaka, pretentiösa och helt enkelt bara för mycket av allt. Sa jag korkade också?

 

Värst är inne på Aftonbladet. Såklart. Sicka dårar som huserar där inne.

 

Nu lämnar jag över ”ordet” till den briljante Niklas Eriksson från Nöjesguiden som ger en extremt rolig bild av detta fenomen.

 

Läs HÄR

 

 

 

 


Jag&Lina. 27 år.

Födelsedagsfest nu på lördag! Musiktema står på schemat. Quiz. Tårta. Maskerad. Snacks. Ballonger. Serpentiner. Videos. Och fint folk. :)

Längtar!







RSS 2.0