Man får inte bli slö, för då blir man dö...

Det är mycket möjligt att jag kan ha använt denna rubriken innan, den funkar till det mesta. Men idag passar den extra bra. I morgon minsann ska jag äntligen köpa mig ett träningskort. Efter mycket velandes fram och tillbaka för att hitta det billigaste alternativet blir det till slut ett 6 månaderskort, då jag förhoppningsvis blir student igen till hösten och får det ännu billigare. (Hoppas, hoppas) Mest sugen är jag på danspassen! Och box! Och yoga! ...


Eh, godnatt från en överkäck Andrea.



(Och Elin, även om detta inlägg är jäkligt kort, så är det ändå ett inlägg.....)


!

Nu är ni allt bra trötta på att se mig skåla va?

Jag ska blogga ikväll...

I brist på annat.... Skål!


Dilemma

Har ni lagt in er bloggadress på Facebook? Jag funderar på att göra det. För att sprida mig och mitt liv. Eller blir det för mycket storhetsvansinne? Fast varför skulle det vara det egentligen, har man en blogg så har man ju en blogg och en blogg är till för att läsas. Men vill man att alla ens "vänner" på Facebook ska läsa? Eller, ve och fasa,  tänk om jag skriver ut den och alla bara skiter i mig? Tänk om läsarantalet inte höjs? Då skulle jag börja lipa.  

När katten är borta dansar råttorna på bordet.

Efter allt tjat om det nya pojkvänsmodet passade jag igår kväll på att rota igenom Mackans garderob när han var iväg och pumpade sina muskler. Och visst gav det resultat! (Ja, mitt garderobsrotande alltså..) Idag glider jag omkring i en vit, stickad bylsig tröja med uppkavlade ärmar och känner mig som one million dollar! Jag begränsade mig dock till tröjor, då jag tidigare har gjort ett försök med den så kallade pojkvänsbyxan vars resultat lämnade en hel del kvar att önska...
 
Men nu ett tips. Jag vet inte om det är alla pojkvänner som är villiga att låna ut sina fina vita tröjor till oförsiktiga flickvänner som ska äta köttfärssås till lunch. Gör då som jag gjorde i morse. Jag tog på mig tröjan, jackan, skorna och allt det där, men lät en liten, liten del av tröjan skymta fram under jackan. Gick sedan in i det mörka sovrummet till den sovande, intet ont anande Markus och sa: Hej då darling, jag lånar den här tröjan. Samtidigt som jag drog lite lätt i fliken som stack fram, i ett halvhjärtat försök att visa vilken tröja det var. Därefter väntade jag inte på svar utan försvann istället snabbt som fan ut från lägenheten och vidare till spårvagnen.
 
Slutet gott, allting gott.

Puss ;)

Bloggen har gått och blivit tråkig.

Vad ska jag blogga om?


Nöje?

Minnen?

Upplevelser?

Mina nära och kära?

Mode?

Framtidsvisioner?

Mer bilder?

Klagomuren?

Ska jag bli mer personlig?  

Nu är jag självklart fullkomligt medveten om att jag har en väldigt begränsad liten läsarskara. Men några tips vill jag allt ha.


Mayhem

Min halvnya partyfavorit, som dunkar i lurarna minst en gång om dagen. Högt ska den spelas. Högt som fan. Lorentz & M. Sakarias, två pojkspolingar från Stockholm som samplat en gammal 90-talsdänga och gjort om den till hiphop. Titeln Mayhem betyder enligt säkra källor "åt helvete". Tufft. 


Annars innehåller låten rim som: bara ta det lugnt, för du vet jag är het som en kakelugn samt andra härliga ordkonstellationer. Man kan ju faktiskt inte annat än att gilla det.



RSS 2.0