Laptop

Min lilla dator har varit inne på lagning. Nu är den dock tillbaka hos mig. Hoppas den lever ett tag till.

Chicken

Alltså, det här med mode. Jag måste säga att det är otroligt intressant och roligt med mode och kläder. Jag är alltid uppdaterad på de allra senaste trenderna och jag vet oftast vad som gäller även nästa säsong. So far so good. Men tyvärr är det så tråkigt att det inte finns någon som helst antydan till "kunskap om mode" i min klädstil. Knappt ett spår. Jag går runt i svartalegging/vitaconverse/svartjacka varje år. Alla år. Det enda som ändras på mig är hårfärger. Hår, ja, det är ett ämne som vi inte ska gräva djupare i just nu.

Sedan är det också självklart skillnad på de olika begreppen stil/mode/trender m.m. Jag tycker verkligen inte att man ska anamma varje trend som kommer. Det gäller att ha koll på vad man passar i och kombinera det med sin egen stil och så vidare. Och det är just det. Jag skulle verkligen vilja sväva ut, experimentera med kläder olika trender och stilar. Blanda hej vilt och verkligen ta ut svängarna. Det som hindrar mig?

Feghet.

Medge att det är ett riktigt tråkigt hinder.


Glad nyhet!

Såg just att några artister som ligger mig mycket varmt om hjärtat ska komma till Liseberg och uppträda i sommar. Har visserligen sett de flesta innan, men det kan aldrig bli för mycket. Kanske vore en idé att skaffa mig ett Lisebergskort i år.


 

TIMBUKTU

TINGSEK

FIBES, OH FIBES!

MAIA HIRASAWA

ERIK HASSLE


 

De flesta av artisterna spela på den mysiga Taubescenen. Jag ser verkligen fram emot detta!
 




Utgång med sikte på dans


Sagan om den rödrutiga skjortan.


På ungefär hälften av alla mina 335 taggade facebookbilder har jag på mig den här rödrutiga skjortan.


Alla känner väl igen den vid det här laget. Jag gillar den skitmycket, köpt på Lindex av alla ställen för över två år sedan. Grejen är att jag faktiskt väldigt sällan har på mig skjortan. Det händer bara då och då vid utgång men det är just där man blir fotad Känner man mig mest via facebook, så ges intrycket av att jag bara äger ett enda klädesplagg, eller kanske två. För då jag inte har skjortan, har jag istället den svarta långärmade klänningen med två fickor.



Även denna outfit känner vi alla till. När vi var uppe i Stockholm förförra helgen så hade jag först på mig den svarta, men ändrade mig efter halva kvällen och svidade om till den rödrutiga. Nu förstår ni hur illa ställt det är med fantasin. 



Så härmed avlägger jag ett löfte: Nästa utgång. Någonting helt annat.


Blink, blink, blink.

Din dator kan var utsatt för risk. En liten, liten ruta har argt ploppat upp varje gång jag startar datorn de senaste dagarna. Jag gör som jag alltid gör. Blundar, tar ett djupt andetag, tänker på något trevligt och klickar sedan bort den lilla rutan.


Syns det inte, finns det inte.


Hej träningsvärk! Jag har saknat dig.

Idag var jag äntligen på mitt första träningspass. Det var riktigt skojigt, men jäklar vad jag hade svårt med koordinationen den första halvan. Höger hand, vänster fot, snurra runt, hopp i takt. Jag skämdes faktiskt lite, men det gick bättre och bättre och när E-Types "Russian Lulleby" dundrade igång så satt det ganska bra.


Motivationen ska inte tappas, här ska schemaläggas.


Och så en liten parentes...

Gick in på ticnet.se för att kolla när det var TIngsek skulle spela. Skriver ticnet i sökfältet och klickar på sök.

Smart.


Can I get an encore, do you want more?

I lördags var vi på något som jag inte har upplevt på väldigt länge. Konsert. Vi såg Erik Hassle som jag en gång i tiden förutspådde en lysande karriär. Lysande och lysande vet jag inte om den är än, men konserten vi var på var jättebra! Han har en otroligt härlig röst och ett ganska märkligt men charmigt sätt på scen. Bara han skaffar sig lite mer låtmaterial så kan det nog bli hur bra som helst. För det var lite snålt att bara spela i ynka 20 minuter och inget encore. Hur som helst gjorde han mig mer konsertsugen. Tror att Tingsek ska komma och spela i Göteborg snart. Får kika lite närmre på det.


En annan sak jag kom fram till i lördags är att jag kan ju med gott samvete stryka proffsfotograf från listan med potentiella (hehe) yrken. Jag förevigade kvällen med dessa två bilder:



                   
Jag&Markus                     Hassle
 

Slänger upp ett klipp med en låt från konserten som var riktigt skön.



Och snart kommer skivan, lätt att jag ska köpa.

"Du och dina jäkla armband"

Jo, jag vet.

Jag har vanligtvis som regel att bara beställa ett armband per månad på internet, denna månad blev det två. Kunde verkligen inte låta bli att alldeles nyss klicka hem det här turkosa läderarmbandet. Så fint.


RSS 2.0