J.T

Det här var roligt! I mitt login på min dator på jobbet hittade jag en gammal recension i ett Word-dokument som jag skrev förra sommaren efter att ha varit på Justin Timberlakes konsert på Skandinavium. Eftersom den har legat och skräpat där i över ett år så jag kan ju lika gärna publicera den på bloggen. Den skrevs på en eftermiddagsrast och blev aldrig klar.



Justin Timberlake - Skandinavium

Vrålet från över 14 000 fans som möter mina öron då Justin äntrar scenen är öronbedövande. Han öppnar med Futuresex/Lovesound som är första låten från hans nya soloalbum. Sedan avverkar han snabbt flera hits på rad, där han bland annat gör en kusligt bra version samt inledning av My Love. Det blir inte för ett ögonblick tråkigt och Justin varvar mellan att leverera hits, shotta tequila och försöka prata svenska. Och publiken älskar det. Efter halva konserten dyker Timbaland upp ur golvet och stämningen höjs ytterligare. Hans inhopp blir som en paus i showen, Justin smiter ner för klädbyte, och detta är nog enda gången jag känner mig en smula uttråkad och blickar förstrött omkring i ett fullsatt Skandinavuim. Samtidigt då Timbaland (i kortbyxor) står i centrum och promotar höjdpunkterna i sin karriär (Missy Elliott, Nelly Furtado, Aaliyah) blandat med bilder från tv-spel och skräckfilm, står en gapig sidekick ute i kanten. Allting känns tröttsamt och jag undrar när Justin kommer tillbaka.. 

Justins lite mesiga uppsyn då han debuterade i N*sync känns väldigt långt borta och


Ja, det var så långt jag hann. Typiskt mig att aldrig kunna avsluta någonting.   

Man får inte bli slö, för då blir man dö

Funderade lite på det här med jobb. Jag vill nog inte jobba alls när jag "blir stor". Jag tycker det är vidrigt om man skulle hamna i den där onda cirkeln som många hamnar i när de skaffar jobb, barn, hus och ett allmänt inrutat liv. Man sliter ihjäl sig och blir utbränd på ett arbete man inte trivs med, man kommer hem och sätter sig och "kopplar av" framför Tv:n, sedan är det natt och vips är det morgon igen och kontorsstolen väntar. Det är ett scenario som jag inte vill se mig själv i i alla fall. Det, eller att bli uppäten av en haj.

Äh, orkar inte ens skriva mer om det, det blir bara dåligt. Nu ska jag själv koppla av framför ett Yrrol-klipp. Tänkte länka till ett, men kan inte välja ut något. Det finns för många bra.


  

Gammtackor

Hujedamig vilken dag! Jag och My har varit på Liseberg. I tre timmar. Det räckte gott och väl tyckte vi. 3 attraktioner åkte vi på denna tid, en i timmen med andra ord. Balder, Kanonen och Uppskjutet. Det märks att man börjar bli lite till åren. Vi stannade och lyssnade på en orkester som spelade, vi strosade fram i maklig takt, log vänligt mot barn, och tog det allmänt väldigt lugnt mellan åken. Lovely day!
 
    

Kul att veta: Jag lovade att radera bilden i mitten.


RSS 2.0