En fråga från min ömma moder:

Du kanske ska skaffa en sån där tandställningskena på baksidan av tänderna i underkäken?



Pirr i magen

                
 

Den här låten får mig att minnas tillbaka till den härliga gymnasietiden och mina "glansdagar" som pop- och rocktjej, där musiken hade näst intill den största delen i mitt liv. Jag levde för att hitta ny spännande musik (och gärna vara först med den också, en riktig snobb med andra ord). Det bästa jag visste var att åka till Skivhugget, Bengans och Andra Långgatans Skivhandel där jag kunde stå i timmar och gräva efter skivor. Och som jag handlade.


Vilka minnen.


Nu har det utvecklats så att musiken får komma till mig istället för tvärtom. Jag har blivit så jävla lat.


25

Så överraskad som jag blev i lördags har jag inte blivit på många år. Jag hade väntat mig en lugn och mysig middag och eventuell utgång med Viktoria och My, men blev det överraskningsfödelsedagsfest (långt ord) och så dyker även Anna, Elin, Lina och Annelie upp. Jag blev jätteglad och rörd. Tack så hemskt mycket! Jag hade verkligen en otroligt rolig och lyckad kväll. Tack, tack, tack mina fina vänner.


Bilderna är snodda från Elin.








Akropolis

Hittade det här gamla bortglömda klippet inne på en blogg idag. Från Percy Tårar. Så jävla roligt. Ni måste kolla på hela, slutet är grymt.


Donera en gåva.

Hjälp en stackars fattig flicka att få sin dröm om det perfekta hårsvallet uppfylld!


Så fram med plånböckerna och visa att Du stödjer slingahåretpåandrea-fonden.





Kom ihåg att just Dina pengar kan ge henne nytt fint härligt hår utan fyra centimeter mörk utväxt.


Postgiro 13 46 79-4


Arbetsglädjen gör arbetet fulländat.

Satan. Klockan är redan 12 och jag har inte kommit igång med någonting ännu. Av någon konstig anledning började jag titta på Notting Hill för en timme sedan. Notting Hill? Hallå eller. Det tog kanske 20 minuter in i filmen då jag kom på att jag inte ens gillar den. Eller Hugh Grant. Så ut med den och in på internet.


Igår gick jag omkring hela dagen och sökte jobb. Det gick rätt så bra om jag får säga det själv, de flesta verkade positiva. Så nu hoppas jag på att någon ringer så jag kan få komma på intervju. Jag ska iväg snart igen, så önska mig lycka till.


Later.


Vad du än är, var en bra sådan.

Abraham Lincoln sa det. Och med dessa ord säger jag godnatt. Godnatt.  


Simian Mobile Disco - I Believe


Skön musik som passar bra denna kväll.



.

Ja, som ni kanske förstår så behövs det en rejäl uppfräschning av den här bloggens utseende. Att säga att jag är skittrött på denna roströda färg som omringar texten är en underdrift. Dock finns det två avgörande faktorer till att jag ska fixa med designen. 1. Jag är så jävla lat. 2. Jag suger på webbdesign.


Sådärja. Då får vi helt enkelt stå ut med skiten ett tag till.


Svea.

Tillbaka i verkligenheten. Idag var första dagen sedan jag kom hem som det kändes att jag faktiskt var hemma. Det tog bara fyra dagar. Inget mer badande i havet för min del.

Men oj vad jag har haft det bra. Är så glad att jag åkte iväg, tack för det. Tack Anna.


Något som var tråkigt var att jul, nyår och födelsedag passarade obemärkt förbi. Men allt annat väger upp det, så jag ska inte klaga.

Nu till vardagen. Jag har inte riktigt kommit på hur den ska se ut än, men jag tänker försöka att inte oroa mig för mycket än (vilket i vanliga fall annars brukar vara min specialité) utan istället försöka njuta av nuet. Det går ganska bra. Särskilt när jag har varit fastklistrad med den här personen 24/7.


RSS 2.0