Stök

Igår hände det grejer! När jag kom hem från skolan fick jag ett ryck och drog fram allt som var löst här hemma, gamla papper, tidningar, skolböcker, uppsatser och gud vet vad! Jag dammsög golv och lister och sorterade i alla mina målargrejer (äntligen). Jag hittade gamla hemtentor som jag gjort under mitt första år här i Halmstad, och ja, de var väl sådär... Jag fick ändå slängt två stora kassar med papper och tidningar, vilken lättnad det var att bli av med gammal onödig skit som legat och drällt. Det blev så tomt i köket att det ekade där inne!

Stök i Salongen:

Before                    After

      

 
Nästa projekt blir att rensa ur garderoberna! Huuuu......

     

(Det ser iofs ganska organiserat ut. Men ni ska veta, kära vänner, att skenet kan bedra...)


Men idag: Har suttit inomhus hela dagen, bortsätt från två vändor till tvättstugan tidigt i morse. Vad har du gjort inne, undrar ni säkert då. Ja, inte vet jag. Dagens konstaterande är i alla fall att om man sitter inne så många timmar resulterar det i en extrem huvudvärk. Aj, aj.

Armband

Har idag gjort en beställning från kyssjohanna.se (varför låter det som en mjukporrsida?) Har väl egentligen inte råd, men jag blir inspirerad av Lina som beställer saker från internet i tid och otid. Så jag bestämde mig för att inte vara sämre. Här är en bild:



Tillägg:

Beställde ytterligare ett armband senare på dagen. Detta från cocoo.se:

 

Var väldigt osäker på vilket jag skulle välja, men det blev det röda till slut!

Oj...

Insåg just att jag i mitt första inlägg namedroppade både Aftonbladet och Alex Shulman. Plus infogade en bild på mig själv.

Bloggen

Min nya blogg. Känns riktigt bra det här. Äntligen får jag chans att få utlopp för känslor, eller nått. Jag har läst att om man ska starta en blogg så bör man ha en inriktning, skriva korta inlägg (för ingen vill tydligen läsa långa blahablaha-inlägg) samt uppdatera varje dag. Jag tror bestämt att det var allas vår egen Alex Shulman som gav ett utlägg om detta. Shulman hade en blogg på Aftonbladet i somras som jag följde slaviskt. Jag kanske även ska tillägga att jag då jobbade på ett rätt så ostimulerande jobb och spenderade mycket tid framför internet. Han avslutade iallafall sin blogg med orden att "den tog över mitt liv", jag tyckte det var tråkigt, men även bra. Jag upptäckte att jag besökte bloggen 68 gånger per dag. Nog om det. Vet inte vad som kommer att skrivas i denna blogg, förmodligen inget av intresse (hej, självförtroende!) Men en sak ska jag utlova, och det är bilder. I massor. Okej, kanske en liten överdrift, men så fort jag får mina nya kamera så ska det fotas järnet. Får se om det läggs upp här.

Andrea D.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0