Dagens idag

Idag är jag så stolt över oss (Elin et moi), varför kan ni läsa på hennes http://dagensdisk.blogspot.com.  Jag har börjat inse att praktiken artar sig att bli mycket mer lärorik än vad jag först trodde. Härligt. Nu är det bara en och en halv vecka kvar på praktiken men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till skolan igen. Alla är tillbaka och allt är som vanligt igen. Och nu väntar en intensiv sista period i Halmstad. En kurs kvar sedan är man klar! Helt galet.

Har precis haft Martin på besök här hemma. Long time no see. Det blev fika, skratt och mycket prat om allt möjligt. Framtiden, vad som ska hända sen och att våren äntligen verkar vara här. Men mest pratade vi om svunna tider. Det blev många meningar som påbörjades "Minns du när...?" Det är så kul att träffa kompisar man hängde mycket med förr. Men det känns nästan som ett helt annat liv. Hjälp, vad tiden går fort!



Nåväl, nu ska jag titta på Tim Burtons remake av Apornas Planet. Mark Wahlberg är med. Jag gillar honom. Det vet ni.


Kommentarer
Postat av: Vickis

Mark=Gud

2008-04-15 @ 22:05:30
Postat av: serv

Jag gillar att de droppar repliken: "The youth is wasted on the young" i den versionen av Apornas planet. Som för övrigt är titeln på ett album av Caesars Palace (medans de fortfarande hette Palace. Alltså när de var bra...)

2008-04-16 @ 21:14:52
Postat av: Andrea

Viktoria: Jag gillar att du inte spar på krutet!
Elin: Ja de finns faktiskt en hel del bra poänger och citat i den filmen! Dock blev jag så besviken igår, filmen var inte lika bra som när jag såg den för 6-7 år sedan (brukar tyvärr ofta vara så). Och ja, jag håller med dig om Caesars! Vad hände egentligen efter namnbytet?

2008-04-16 @ 22:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0